Carmen serban.ro

Politica de livrare si retur

Livrare si termeni de livrare

O comanda poate fi plasată în orice moment dar perioada de procesare este de Luni pana Vineri în intervalul orar 09:00-18:00,exceptând sărbatorile legale.
Produsele disponibile în magazinul online pot fi livrate prin curier.
Termenul de livrare pentru produse este de 24 ore din momentul confirmării livrării şi optiunea de livrare aleasă

Livrarile fizice se efectueaza door to door, prin curierat rapid – serviciu externalizat deci independent de administrator/detinator site www.carmenserban.ro.

Pot exista întârzieri faţă de termenul de livrare stabilit în momentul confirmării comenzii; în acest caz administratorul/detinatorul site-ului www.carmenserban.ro nu îşi asumă nici o răspundere în numele firmelor de curierat în ceea ce priveşte întârzierile la livrare datorate curierului şi deteriorărilor, distrugerilor, pierderilor survenite pe timpul transportului până la cumpărător, care cad în sarcina curierului.


Administratorul/detinatorul site-ului www.carmenserban.ro îşi asumă responsabilitatea în privinta livrării produselor comandate de cumpărător. Riscul piederii bunului se transferă la cumpărător în momentul predării efective a bunului.

 1. Obligaţiile cumpărătorului

  Să furnizeze informaţii reale, corecte şi actuale despre entitatea sa atunci cand acestea i se cer, în caz contrar există posibilitatea refuzării comenzilor;
  Să accepte soluţionarea eventualelor probleme în termen de 30 de zile de la data sesizării acestora printr-un email adresat  administratorului/detinatorului;
  Să accepte TERMENII SI CONDIŢIILE administratorului/detinatorului odată cu lansarea comenzilor şi să achite contravaloarea mărfii prin metodele puse la dispoziţie, la momentul transmiterii comenzii.

  12. Obligaţiile vânzatorului

  Să pună la dispoziţia utilizatorilor gratuit informaţii profesionale cu privire la produsele şi serviciile sale.

Conţinutul publicat în site-ul www.carmenserban.ro are caracter orientativ. Caracteristicile produselor şi documentatia tehnica aferentă acestora afişate pe site sunt puse la dispoziţie de către producători şi furnizori. Imaginile produselor sunt afişate cu titlu de prezentare.În functie de lotul în care au fost fabricate, aspectul real al produsului poate diferi.
Să contacteze clienţii pentru confirmarea comenzilor, prin e-mail sau telefonic;
Să livreze produsele în cel mult 30 zile de la confirmarea livrării, daca acestea sunt în stoc;
Să utilizeze datele personale colectate de la clienţi/utilizatori în concordanţă cu secţiunea `Politica de confidenţialitate `, parte integrantă  din TERMENI ŞI CONDIŢII.

Politica de retur

Conform OUG 34/2014 aveţi dreptul de a vă retrage din prezentul contract, fără a preciza motivele şi fără a suporta penalităţi în termen de 14 zile.Perioada de retragere expiră după 14 zile începând de la ziua la care intraţi dumneavoastră sau o parte terţă, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră,în posesia fizică a produselor.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informaţi cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract,utilizând o declaraţie neechivocă, de exemplu,o scrisoare trimisă prin e-mail la adresa [email protected]
Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiteţi comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

Consecinţele retragerii

Dacă vă retrageti vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, inclusiv costurile livrării, cu excepţia costurilor suplimentare determinate de faptul că aţi ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fără întârzieri nejustificate şi, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informaţi cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract.

Costurile suplimentare reprezinta orice costuri (transport, livrare, diminuare a valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii calităţilor şi funcţionării produselor, taxe poştale sau de orice altă natură) care urmează a fi suportate de consumator cu ocazia exercitării dreptului de retragere. 

Costurile aferente serviciului de curierat nu sunt returnabile. Vom efectua aceasta rambursare folosind aceeaşi modalitate de plată ca şi cea folosită pentru tranzacţia iniţială, cu excepţia cazului în care v-aţi exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări.

Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsele sau până la momentul la care ne-aţi furnizat dovada ca aţi trimis înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată. 
Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Condiţiile dreptului de retragere se aplică doar consumatorilor persoane fizice, definite în art 2, pct.1 al OUG 34/2014.
Va trebui să suportaţi costul direct al returnării produselor. Consumatorul este responsabil de integritatea produsului/produselor până la întrarea în posesia produsului/produselor de catre administratorul/detinatorul site-ului www.carmenserban.ro


Sunteţi responsabil pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităţilor şi funcţionării produselor.
La solicitarea şi cu acordul consumatorului, S.C. CARMEN SERBAN – CONCERTE LIVE S.R.L  poate recomanda cumpărătorului achiziţionarea altui produs de o calitate şi la un pret echivalente cu cele solicitate în prima comandă. Comanda iniţială va fi anulată la data confirmării comenzii produsului/produselor ce înlocuiesc produsul iniţial.

Daca vă gândiţi să returnaţi produsul, nu îl utilizaţi!

Nu puteţi utiliza produsele pe care le-aţi primit, înainte de a lua o decizie cu privire la anularea contractului de vânzare-cumpărare.

Dreptul de retragere există pentru a vă permite să examinati produsul aşa cum aţi face-o într-un magazin, nu pentru a vă oferi 14 zile de utilizare gratuită.

Nu pot fi returnate produsele care:
·      au facut obiectul unei comenzi speciale
·      au fost distinct personalizate la cererea consumatorului
·      prezintă urme de lovire, deteriorare, uzură
·      au fost desigilate şi nu mai au ambalajul original intact, cu toate accesoriile şi eticheta integre.
·      sunt puse prin orice mijloc într-o stare necorespunzătoare repunerii în vânzare
 
S.C. CARMEN SERBAN – CONCERTE LIVE S.R.L  va suporta cheltuielile de retur dacă acesta îi este imputabil. (Produsele primite nu corespund comenzii, sunt altele decât cele solicitate prin transmiterea acesteia).
 
Pentru alte informaţii legate de returul produselor vă rugam să ne contactati la adresa de email [email protected]

Carmen Serban

Carmen Serban 2022. Marca inregistrata. Toate drepturile rezervate

Pagini

Politici

Social Media