Petreceri

Private

Pentru petrecerile ce se desfasoara in zilele de Luni, Marti, Miercuri si Joi, se aplica un discount de 30% din ofertele afisate pe site-ul www.carmenserban.ro. Aceast discount nu se aplica pentru datele calendaristice in care se organizeaza Petrecerile de Craciun, Revelion sau Sfintele Pasti. Totodata acest discount nu se aplica pentru evenimentele organizate de institutiile publice, insa aceste institutii pot oferi o contra-oferta de pret prin serviciul SEAP Romania, mai multe detalii in sectiunea Concerte prin SEAP

carmen_evpriv_3(1)
Carmen serban

Onorarii

Ofertele de preț prezentate sunt exclusiv pentru Petrecerile Private, cum ar fi Nuntă, Botez, Zi Onomastică sau Evenimente Corporate.

 • Această ofertă include 2 programe artistice astfel: primul program artistic cu o durată de 50 minute, apoi  pauza nu mai mult de 60 minute, după care urmează al doilea program artistic cu o durată de 60 minute.
 • Costurile pentru deplasare și pentru cazare NU sunt incluse în prețul acestei oferte. Aceste costuri vor fi achitate separat de către Beneficiarul Contractului. Pentru București și pentru Județul  Ilfov nu sunt percepute costuri de deplasare și de cazare. 
 • Echipamentul de sonorizare nu este inclus în prețul de ofertă.

Notă de informare: Această ofertă de preț este ușor negociabilă și este strict informativă, deci nu poate ține locul unui Contract semnat între cele două părți,Beneficiarul și Artista Carmen Șerban.

 • Această ofertă include un singur program artistic cu o durată de 60 – 70 minute.
 • Costurile pentru deplasare și pentru cazare, nu sunt incluse în prețul onorariului. Aceste costuri se vor  achita separat de către Beneficiarul Contractului. Pentru București și pentru Județul Ilfov nu sunt percepute costuri de transport și cazare.
 • Echipamentul de sonorizare nu este inclus în prețul de ofertă. Echipamentul de sunet va fi pus la dispoziția Artistei,  de Beneficiarul Contractului.

Notă de informare: Această ofertă de preț este ușor negociabilă și este strict informativă, deci nu poate ține locul unui Contract semnat între cele două părți,Beneficiarul și Artista Carmen Șerban.

 • Această ofertă include 2 programe artistice astfel: primul program artistic cu o durată de 50 minute, apoi pauza de 60 minute, după care urmează cel de-al doilea program artistic cu o durată de 60 minute.
 • Costurile necesare pentru deplasare și pentru cazare NU sunt incluse în prețul de ofertă, aceste costuri se calulează separat și se vor achita separat de către Beneficiarul Contractului. Pentru București și pentru Județul Ilfov nu se  percep costuri de transport și de cazare.
 • Echipamentul de sonorizare este inclus în prețul de ofertă doar pentru un număr de până la 400 de persoane participante la petrecere. Pentru un eveniment ce depășește 450 de invitați, Beneficiarul Contractului va achita un cost suplimentar pentru suplimentarea  echipamentului de sonorizare.

Notă de informare: Această ofertă de preț este ușor negociabilă și este strict informativă, deci nu poate ține locul unui Contract semnat între cele două părți,Beneficiarul și Artista Carmen Șerban. Pentru Evenimentele de inaugurare, final de an, aniversare firmă,  aniversare persoană fizică sau botez, sau majorat, oferim un discount de 10% din prețul de ofertă.

 • Onorariul artistei Carmen Șerban este 4400 euro, iar durata programului este de 5 ore, fiind incluse și pauzele dintre recitaluri. Programul Artistei va fi împărțit în 3  părți cu o durată de câte 40 – 45 minute fiecare recital. Fiecare pauză dintre recitaluri, poate avea o durată de cel mult 60 minute.
 • Onorariul Band-ului Mihail Tițoiu este în valoare de 4500 de euro. Band-ul este compus din: Mihail Tițoiu la Saxofon, doi instrumentiști la Orgă Electronică, un Violonist, un Solist sau o Solistă a Band-ului și un DJ.
 • Programul Band-ului (fără DJ) este de 7 ore, cel mult 8 ore. În acest interval orar sunt incluse și pauzele dintre programele artistice.
 • Programul DJ-ului este de 8 ore sau cel mult 9 ore. Durata programului se calculează de la momentul când se dă startul petrecerii. 
 • Costurile de deplasare și de cazare nu sunt incluse în prețul de ofertă. Aceste costuri se vor achita separat de către Beneficiarul Contractului. Pentru București și pentru Județul Ilfov nu sunt percepute costuri de deplasare și pentru cazare. 
 • Echipamentul de sonorizare este inclus în prețul de ofertă doar pentru un număr de până la 400 de participanți la petrecere. Pentru un eveniment ce depaseste 450 de invitați, Beneficiarul va achita un cost suplimentar pentru suplimentarea  echipamentului de sonorizare.
 • Notă de informare: Această ofertă de preț este ușor negociabilă și este strict informativă, deci nu poate ține locul unui Contract semnat între cele două părți,Beneficiarul și Artista Carmen Șerban.

Carmen Serban

Colaborari

Deseori, alaturi de mine sunt prezenti Mihail Titoiu liderul Band-ului „Mihail Titoiu” si Liviu Ciotoi, fiul bine-cunoscutului artist Dan Ciotoi.

Carmen Serban
Solista vocal
Mihail Titoiu
saxofon
Liviu Ciotoi
orga
nu ai inteles ceva?

Pune o intrebare

Daca ai nelamuriri cu privire la onorariu sau alte aspecte cu privire la programul artistic, nu ezita sa ne trimiti un e-mail

Carmen Serban

Carmen Serban 2022. Marca inregistrata. Toate drepturile rezervate

Pagini