bine ai venit pe site-ul cu

Cu cea mai buna Muzica Romaneasca

„Acela este momentul de respect, cand cumperi CD-ul artistului tau preferat”

VIDEOCLIPURI IN TENDINTE

Petreceri

Private

Generatiile se schimba, insa muzica buna este sufletul petrecerii. Carmen Serban este pregatita sa fie alaturi de voi cu muzica buna si voie buna.

Concerte

Publice

Esti organizator de concerte sau evenimente publice? Vrei sa iei legatura cu artista Carmen Serban? Mai jos vei gasi detalii si mijloace de contact.

Concerte

prin SEAP

Aceasta sectiune este pusa la dispozitie pentru institutiile publice ce doresc organizarea de concerte publice prin  licitatie publica

Carmen serban

Cariera muzicala pe scurt

Cu un palmares impresionant de melodii si compozitii, Carmen Serban este prezenta pe numeroase compilatii alaturi de cei mai renumiti artisti romani si este nelipsita pe lista de invitati a celor mai importante televiziuni. In carierara sa, Carmen Serban, a inregistrat peste 30 de albume, a castigat 8 discuri de aur si 7 discuri de platina.

Intrebari

Frecvente

In cariera mea am intalnit tot felul de intrebari cu privire la onorariu sau alte aspecte cu privire la evenimentele private sau publice. Aici veti regasi raspunsurile la cele mai frecvente intrebari.

Onorariul poate fi ușor negociabil. Poți cere un discount trimițând o contra-ofertă. Mai trebuie să știi că dacă ai primit o oferta de pret si program artistic, aceasta are doar rol de informare și nu poate suplini/inlocui un contract semnat între partea interesata si artista Carmen Serban.

Costurile de transport si cazare nu sunt incluse in onorariu, aceste costuri sunt achitate separat de catre beneficiarul contractului. Pentru Bucuresti si Ilfov nu sunt percepute costuri de transport si cazare.

Onorariul artistei Carmen Serban, variaza in functie de evenimentul beneficiarului. Pentru a vizualiza onorariile artistei viziteaza sectiunea „Petreceri Private”

De regula in cateva ore de la lansarea solicitarii, se trimite un raspuns concret, insa in functie de gradul acesta poate intarzia pana la maxim 24 de ore.

Depinde. In functie de domeniul in care se doreste o colaborare pentru promovare, Carmen Serban este deschisa catre colaborari de promovare a produselor sau serviciilor.

Comunitatea

Carmen Serban

Va invit sa va alaturati comunitatii mele. Peste un milion de oameni frumosi, din toate partile lumii, va asteapta gata sa socializeze.

Aplicatie

Descarca aplicatia Carmen Serban

Contact

Carmen Serban

(+4) 0744-537-686

[email protected]

Ne vedem si pe